191
Cher ni sama ne zna kako da zove sina transseksualca: Uvek zbog...

Cher ni sama ne zna kako da zove sina transseksualca: Uvek zbog toga upadam u probleme

191
SHARE

Cher je otkrila kako je i sama zbunjena zbog promene pola svog deteta. Pevačica ni sama nije sigurna kako bi zvala svog sina Chaza koji joj je ranije bio kćerka Chastity. Chaz je službeno promenio ime i podvrgnuo se operaciji pola te njegova slavna majka kaže kako se zbog toga mora duboko koncentrisati kada mu se obraća. “Ona je jako pametna devojka. Dečko. Uvek upadam u probleme zbog toga, ne setim se kako treba da mu se obraćam”, kaže Cher.

Pevačica kaže kako je ponosna na Chaza zbog toga kako se nosi s promenom pola. “Da se meni dogodi da se jednoga dana probudim i počnem osećati kao muško, poludela bih, opljačkala banku ili nešto slično. Ona, on se sjajno nosi s time”, rekla je Cher. Priznaje kako su ranije postojali problemi između nje i 41-godišnjeg Chaza, i to zbog njene slave, no sada su ih nadišli i dobro se slažu.

15 KOMENTARA

  1. a u f fališ se da slušaš neku˝super ma perfektnu˝muziku a slušaš obično sranje od muzike ups…ako se to uopšte može nazvati muzikom i svako danas može peveti skičavim glasom ako ti to nazivaš perfektno onda nisi normalna

    • Eee ne loži!xD
      Ti mrziš Justina,ja GaGu i to je kraj!
      O ukusima se ne raspravlja,zato ne seri!xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.