Start Stars Hot News! Cher Lloyd pokazala svoju divlju stranu na naslovnici magazina “Inked”

Cher Lloyd pokazala svoju divlju stranu na naslovnici magazina “Inked”

SHARE

C Lloyd 07122013 1_0

Cher Lloyd pozirala je za naslovnu stranu američkog magazina “Inked” u izazovnom donjem vešu i u izdanju u kojem do sada nismo imali prilike da je vidimo.

Lepa pevačica, koju prati reputacija dobre devojke, sada je pokazala i svoju divlju stranu na naslovnici magazina koji se bavi kulturom, stilom i umetnošću. Cher je govorila o svojoj rastućoj kolekciji tetovaža, koja je od tri, koliko ih je imala kada je nastupala u X Factoru, do sada porasla na 20. Kako je rekla, prvu tetovažu je uradila na ruci, kada je imala 16 godina: “Tada mi je tatoo majstor rekao da ljudi neće hteti da me zaposle jer imam tetovažu na šaci, ali sam to ipak uradila, jer sam imala tu ludu misao u glavi da se neću baviti ničim drugim osim muzikom.”

Cher 2

Ona je takođe govorila i o motivima za neke od njenih tetovaža, od očiglednog izbora tetovaže muzičkih nota, do kaveza za ptice koji predstavlja njenog preminulog ujaka. Ona je istakla da svi rade tetovaže iz različitih razloga, ali je poručila svojim fanovima, posebno onim mlađim, da ne treba da im ona bude uzor kada je reč o ukrašavanju tela na ovaj način. “Svako sam terba da odluči da li želi da se tetovira, a ako ste maloletni treba da se konsultujete sa svojim roditeljima kao što sam ja to uradila.”
Cher trenutno snima svoj drugi album za koji kaže da će biti drugačiji od onoga što je prethodno radila: “Osećam da ovog puta rizikujem i da sam se malo udaljila od mog ranijeg zvuka. Mislim da će to neke ljude šokirati.”

C Lloyd 07122013 2

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR