Start Stars Hot News! Cher Lloyd: One Direction su mi pomogli da napredujem

Cher Lloyd: One Direction su mi pomogli da napredujem

SHARE

cher

Cher Lloyd priznala je da su za njen uspeh u Sjedinjenim Američkim Državama velikim delom zaslužni momci iz benda One Direction.

Popularna pevačica otkrioa je da je velika obožavateljka slavnog britanskog benda, i da su oni otvorili vrata njoj i drugim mladim pevačima i takmičarima X Factora kao što je ona. U razgovoru za Yahoo, Cher je izjavila da iako se ne viđa sa Harryjem, Niallom, Zaynom, Louisom i Liamom, ona pažljivo prati svaki njihov korak. “Uvek smo u gužvi, naporno radimo i trudimo se da uspemo, ali sam preko interneta i televizije gledala dosta toga o njima i sjajno je što im tako dobro ide.” Ona je objasnila da je njihov uspeh pomogao i njoj i drugim izvođačima da napreduju. “Svima je teško da se probiju na muzičku scenu, ali mislim da nam je svima malo lakše jer postoji grupa ljudi”, kaže Cher i dodaje: “Ja sam veliki fan One Directiona, mislim da su oni trenutno najbolji boyband na svetu.”
I Cher može da se pohvali uspesima i napretkom u karijeri u SAD, pošto je snimila duet sa Demi Lovato za nejn novi album, a privukla je i pažnju slavnog muzičara Ne-Yoa, koji je rekao da misli da je ona sjajna i da mu se jako dopala.
Cher je učestvovala u X Factoru iste godine kada su se takmičili i momci iz One Directiona i tada je osvojila četvrto mesto. Trenutno radi na svom drugom studijskom albumu.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR