153
Cher Lloyd oduševljena One Directionom: “Imaće dugu i uspešnu karijeru”

Cher Lloyd oduševljena One Directionom: “Imaće dugu i uspešnu karijeru”

153
SHARE

Mlada pevačica govorila je za časopis Sugarscape ne samo o One Directionu, već i o nedavnom incidentu kad je gađana bocom punom urina.

null

“Nisam ih videla već dugo ali moji fanovi stalno pričaju o njima, sjajno je to. Radimo za istu izdavačku kući i mislim da svi izvođači iz Ujedinjenog Kraljevstva treba da se drže zajedno”, rekla je. “Jedna stvar koju moram da kažem o One Directionu jeste kako osećam da će imati dugu i uspešnu karijeru.”

null

Ona je govorila i incidentu na V Festivalu gde ju je neko gađao staklenom bocom punom urina. Upitana kako se oporavila od toga, Cher je rekla: “Samo je potrebno da shvatim da postoji toliko dobrih stvari u mojoj karijeri u ovom momentu. Mislim, ništa ne bi trebalo da me oneraspoloži. To me je potreslo, ali količina podrške drugih izvođača mi je pokazala da to nije ništa lično, to se dešavalo svima. Čula sam da se isto desilo i Beyonce. Ako to može da se desi Beyonce, ne znam zašto bih ja pravila veliku stvar od toga.”

13 KOMENTARA

  1. Neznam zasto je mrze. Zato sto ima tetovaze? Dajte ljudi, kada cete shvatiti da svako ima svoj ukus. Vas niko ne tera da imate tetovaze ako vam se to ne svidja, ali ako se svidja drugim ljudima naucite da postujete to! Svako ima drukciji ukus i treba prestati osudjivati ljude bez prestanka! Ona je super talentovana cura i njena audicija me odusevila! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.