Start Stars Hot News! Cher Lloyd nastupala sa Taylor Swift na “Red” turneji

Cher Lloyd nastupala sa Taylor Swift na “Red” turneji

SHARE

cherlloyd

Iako se čini da se Cher Lloyd na neko vreme primirila, pošto je nema toliko u medijima, ova mlada pevačica tapravo naporno radi na novoj muzici, a uz to i nastupa po SAD. Ovog puta prihvatila je poziv svoje koleginice Taylor Swift, te se pojavila kao gost na njenom koncertu.

Taylor je priznala da je velika obožavateljka Cher, te ju je predstavila oduševljnoj publici na koncertu u Los Anđelesu, gde su njih dve zajedno otpevale hit britanske pevačice, “Want U Back”, koji je prošle godine u SAD prodat u preko milion primeraka.
“Ona je daleko od kuće. Ona peva ovu pesmu koja mi je u glavi još otkad je izašla prošlog leta. Znam da svi verovatno znate taj osećaj kada raskinete sa nekim i pomislite: ‘Nije trebalo to da uradim. Hoću da mi se vratiš'”, tim rečima je Taylor najavila Cher pre nego što se ona praćena uzvicima oduševljenja publike, popela na binu i sa Taylor otpevala svoj hit.
Taylor nastavlja svoju “Red” turneju, na kojoj joj društvo pravi Ed Sheeran, a Cher je nedavno najavila da će sledećeg meseca objaviti novi singl “I Wish”, sa poznatim reperom T.I.-om.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR