Start Stars Hot News! Cher Lloyd: Bila sam nemoguća za saradnju u X Factoru!

Cher Lloyd: Bila sam nemoguća za saradnju u X Factoru!

SHARE

2013 Radio Disney Music Awards

Cher Llyod je u novom intervjuu govorila o početku svoje karijere, a sad priznaje kako je u to vreme bila vrlo razmažena pa je pravila mnogo problema.

“Bila je noćna mora sarađivati sa mnom”, priča Cher za MTV News. “Imala sam 16 godina i želela sam da sve bude po mojoj želji, a nisam razumela da tek počinjem karijeru i da je potrebno vreme pre nego što zaradite poštovanje. Tad nisam to imala, a da budem iskrena, još uvek mislim da nisam stekla ugled, još mnogo moram da radim. Ne želim da budem osoba koju ljudi ne žele da upoznaju…Ne želim da budem upamćena kao devojka koja je prema svima bila gruba i ponašala se kao diva.”

2013 Radio Disney Music Awards

Mlada pevačica trenutno promoviše svoj novi singl “I Wish””, pa je objasnila kakvu poruku on nosi. “Poruka je da smo svi nesigurni oko puno stvari – iskreno, nikad nisam srela nekog ko je 100% srećan sobom i znam da se to nikad neće ni desiti. Glavna poruka je da prihvatite činjenicu kako niko nije savršen, da budete srećni i ne brinete o tome da li imate premale grudi ili zadnjicu.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR