138
Charlie Sheen podržava Lindsay Lohan: Ona je pametna i fenomenalna!

Charlie Sheen podržava Lindsay Lohan: Ona je pametna i fenomenalna!

138
SHARE

Lindsay Lohan ovih dana suočava se sa velikim problemima. Pored toga što njeni filmovi nisu prošli dobro koliko je očekivala, ponovo joj preti zatvor. Ipak, holivudskih glumac Charley Sheen podržao je svoju koleginicu iz “Mrak filma 5″ i rekao da veruje da će se svi njeni problemi rešiti.

Charlie je u gostovanju u jednoj televizijskoj emisiji rekao: “Lindsay je sjajna, iako sada prolazi kroz težak period. Ona je pametna i fenomenalna i verujem da će se stvari jednog dana srediti. Ovo nije prvi put da slavni glumac podržava svoju koleginicu. Prošle godine pojavile su se glasine da je Charlie pozajmio LiLo 100.000 dolara kako bi platila nagomilani porez, što je glumac i potvrdio. “Ponudili su mi pristojnu sumu novca da se ponovo pojavim u ‘Mrak filmu’. Onda su rekli da će i Lindsay glumiti u filmu. Pomislio sam da će to biti sjajno. Uzeli su pola mog novca kako bi dali njoj, ali ona na kraju nije dobila te pare. Kada sam saznao, rekao sam joj da je ostala uskraćena za 100 hiljada, pa sam joj ja dao taj novac,” otkrio je Charlie.

Izvor: LifeContent

6 KOMENTARA

  1. da je pametna znala bi da novac treba da potrosi na placanje tih silnih poreza koje je nagomilala, a ne na odecu i ostale sitnice.

  2. Da, devojka je mnogo pametna. Prosto sija. Tuga. Brate, ne mrzim je, ali me nervira jer se ponasa kao oboleli idiot.

  3. Pa očigledno je da pokusava da je strpa u krevet. A mozda i jeste … a ona se razocarala pa sad pokusava na sve moguce nacine da ponovi … e moj čikaČarli … nije zivot dva i po muskarca :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.