Start Stars Hot News! Charlie Sheen kreće na odvikavanje

Charlie Sheen kreće na odvikavanje

SHARE

Charlie Sheen progovorio je konačno o svom boravku u bolnici i odluci da ide na odvikavanje. Shvata da ga čeka težak posao pridobijanja obožavalaca i producenata. Sheen je hospitalizovan nedavno i to zbog 36-satnog zabavljanja s pet porno glumica.

Iz bolnice je pušten, a odmah po izlasku se prijavio na odvikavanje, koje je odlučio obaviti u svom domu. “Puno me toga čeka, moram opravdati svo poverenje koje su mi dali obožavaoci. Hvala svima na dobrim željama koje su me zaista dirnule. Kao i Errol Flynn, koji je u jednom trenutku morao prekinuti sa svime, prestajem i ja. Svima hvala na podršci”, rekao je Charlie.

Uporedio se s Errolom, glumcem koji je umro od srčanog udara, a čitav život proveo je uz žene i alkohol. Srećom, Charlieja još nije dostigao tako fatalan kraj. Zbog svega su njegovi roditelji jako zabrinuti i žele pravnim putem da kontrolišu sina. Martin i Janet Sheen navodno razmišljaju o tome da sudskim putem zatraže starateljstvo nad 45-godišnjim sinom, baš kao što je napravio i otac Britney Spears pre tri godine. Ipak, oboje su svesni da je teško moguće da će doći do ostvarenja svoje želje.

OSTAVI KOMENTAR