102
Charlie Sheen kreće na odvikavanje

Charlie Sheen kreće na odvikavanje

102
SHARE

Charlie Sheen progovorio je konačno o svom boravku u bolnici i odluci da ide na odvikavanje. Shvata da ga čeka težak posao pridobijanja obožavalaca i producenata. Sheen je hospitalizovan nedavno i to zbog 36-satnog zabavljanja s pet porno glumica.

Iz bolnice je pušten, a odmah po izlasku se prijavio na odvikavanje, koje je odlučio obaviti u svom domu. “Puno me toga čeka, moram opravdati svo poverenje koje su mi dali obožavaoci. Hvala svima na dobrim željama koje su me zaista dirnule. Kao i Errol Flynn, koji je u jednom trenutku morao prekinuti sa svime, prestajem i ja. Svima hvala na podršci”, rekao je Charlie.

Uporedio se s Errolom, glumcem koji je umro od srčanog udara, a čitav život proveo je uz žene i alkohol. Srećom, Charlieja još nije dostigao tako fatalan kraj. Zbog svega su njegovi roditelji jako zabrinuti i žele pravnim putem da kontrolišu sina. Martin i Janet Sheen navodno razmišljaju o tome da sudskim putem zatraže starateljstvo nad 45-godišnjim sinom, baš kao što je napravio i otac Britney Spears pre tri godine. Ipak, oboje su svesni da je teško moguće da će doći do ostvarenja svoje želje.

NEMA KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.