Start Stars Hot News! Charlie Sheen doživeo debakl: terali ga s pozornice i tražili novac nazad

Charlie Sheen doživeo debakl: terali ga s pozornice i tražili novac nazad

SHARE

Dugo najavljivani nastup Charlieja Sheena “My Violent Torpedo of Truth” u Detroitu, bio je rasprodat nedeljama unapred, ali na kraju je doživio potpuni debakl.

Kontroverzni glumac navodno je oteran s pozornice uz negodovanje publike, a većina gledalaca zatražila je povrat novca od ulaznica. Charliejev nastup sastojao se od njegovih govorancija, pojavljivanja njegove dve “boginje”, pitanja publike o njegovom načinu života i prikazivanja snimaka s njegovim ocem, Martinom Sheenom. Publici se to nimalo nije svidelo pa je dobar deo gledalaca otišao iz dvorane pre završetka šoua, a neretko se iz publike začuo povik: “Užasan si”! Sheen je na to odgovorio u svom stilu: “Već sam uzeo tvoj jebeni novac”.

Kad je video šta se događa, Sheen je svoj program skratio i otišao s pozornice, ne vraćajući se na bis. “Želim svoj novac nazad. Nadala sam se nečemu, nisam znala da će biti ovako loše”, izjavila je za Associated Press žena koja je dve ulaznice platila 150 dolara. “Od njega sam očekivao da će nas barem zabaviti, ali sve se svelo na njegovo nerazumljivo brbljanje”, rekao je jedan obožavalac Charlieja Sheena. Glumac bi trebao da održi slične nastupe u 20 američkih gradova do kraja aprila, ali sudeći prema premijeri u Detroitu, upitno je hoće li Charliejeva turneja potrajati.

OSTAVI KOMENTAR