Start Stars Hot News! Charlie Sheen deli savete Lindsay Lohan

Charlie Sheen deli savete Lindsay Lohan

SHARE

Charlie Sheen nije baš najpodobnija osoba za savetovanje posrnulih zvezda, a ipak se osetio dužan da da savet svojoj mladoj koleginici Lindsay Lohan.

Iako je Charlie poslednjih meseci u ozbiljnim problemima, prvenstveno zahvaljujući svojim zavisnostima, odlučio je da ima nešto reći mladoj Lindsay. Inače se glumac trenutno nalazi na rehabilitaciji u svom domu u Los Anđelesu.

Smatra da je on prava osoba koja može pomoći Lindsay vezano za slučaj ukradene ogrlice, jer zna kako je to kad mediji klevetaju bez osnove. Nedavno je gostovao u jednoj radijskoj emisiji, a voditelju je preporučio da pozove Lindsay. “Izazivam vas da pozovete Lindsay u emisiju. Pozovite je i ja ću vas nazvati. Imam neke savete za nju. Trebala bi da razmisli o nekim pitanjima”, počeo je Charlie.

Iako je rekao kako ima neke savete za nju, ubrzo ih je spremno podelio s voditeljem. “Neka poradi na svom impulsivnom karakteru, neka pokuša barem malo da razmisli pre nego što neke stvari uradi. Nije bitno šta se dogodilo u toj prodavnici, ali niko od nas nije bio tamo. Mediji jedva čekaju da osude nekoga bez dokaza i činjenica”, rekao je Sheen.

OSTAVI KOMENTAR