Start Stars Hot News! Chad Kroeger hvali svoju suprugu: “Avril je odlična kuvarica!”

Chad Kroeger hvali svoju suprugu: “Avril je odlična kuvarica!”

SHARE

10th Huading Awards Opening Ceremony

Chad Kroeger i Avril Lavigne možda su iznenadili javnost kada su objavili da će se venčati, ali ovaj slavni par ne krije da uživaju u braku. Frontmen grupe “Nickelback” u svom nedavnom intervjuu pohvalio je svoju suprugu i njeno kulinarsko umeće.

Chad je priznao da je i sam bio iznenađen koliko se Avril dobro snalazi u kuhinji.
“Meni bi i voda mogla da izgori. Ona je sjajna kuvarica”, rekao je on za ET, dok je Avril dodala: “Ja se nekako jednostavno prilagodim, vidim šta imamo u vrižideru i onda počnem.”
Roker kaže da se do sada nije desilo da joj jelo nije bilo ukusno: “Nikada nisi pogrešila. Nijednom nisam okusio jedno jelo koje si stavila na sto, a da sam ja pomislio: ‘Voleo bih da imamo psa.’ (smeh) To se nikada nije desilo.”
Chad je priznao da uživa u braku, a da nije samo hrana razlog za to: “Bračni život je dobar. Prošlo je 94 dana. Mogao bih da vam kažem u sat ako želite. Brak je srećan dok je žena srećna. Mislim da svaki muškarac to brzo nauči.”
Sa druge strane, Avril je svog muža opisala kao veoma staromodnog: “On je pravi džentlmen, uvek me pita koje filmove hoću da gledam. Zajedno smo gledali Harryja Pottera”, rekla je ona.

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR