221
Chad Kroeger: “Brak sa Avril Lavigne je ostvarenje sna”

Chad Kroeger: “Brak sa Avril Lavigne je ostvarenje sna”

221
SHARE

Chad Kroeger siguran je kako je trenutno najsrećnija osoba na svetu jer će se oženiti sa Avril Lavigne.

null

Par je ranije ove nedelje objavio kako će se venčati nakon šest meseci zabavljanja, a njihovi portparoli su to i potvrdili. Chad koji opisuje romansu kao “neverovatno jaku”, počeo je da se zaljubljuje u svoju sunarodnicu dok su radili muziku za njen novi album. “Znao sam da se zaljubljujem. Bilo je to neverovatno jako i nešto što nikad neću zaboraviti”, rekao je za OK! Magazin. “Osećam da sam najsrećnija osoba na svetu jer ću biti sa svojim najboljim prijateljem svakog dana!”

16 KOMENTARA

  1. Pa stvarno,ko ne bi bio srecan sa Avril pored sebe svakog dana??Pametna je,dobra,prelijepa,ima divan glas,svira klavir.. *___*

  2. I @Bravo zasto medju tagovima nigdje nema Avril?Svakog dana buljim po 5 minuta medju tagovima da bih je pronasla i opet nema… :/

  3. Kakvi povrsni ljudi -.-‘ Kakve veze ima sto vama nije lijep, njoj ocito jeste i to je najbitnije. Ljepota je ionako relativna. 

  4. OMG OMG OMG OMG OMG Znači aaaaaa *OOOOOOOOO* 
    Ja ne mogu da zamislim bolji par a tek što obožavam Nickelback auu… Znači najbolja vest celog raspusta, pored nove pesme !D koja izlazi jos malo. ^__________________________________^ <3<3!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.