Start Stars Hot News! Četverogodišnja Suri Cruise pomaže tati Tomu oko filmskih uloga

Četverogodišnja Suri Cruise pomaže tati Tomu oko filmskih uloga

SHARE

Tom Cruise nedavno je izjavio da mu četverogodišnja kći Suri daje modne savete, a sada je pak otkrio da s njom raspravlja čak i o svojoj glumačkoj karijeri. “Kada dobijem neki scenario, stavim Suri na ljuljašku i počnem joj pričati priču. Počinjem od početka scenarija i korak po korak ga prepričavam”, ispričao je Tom koji naglašava da celu priču prilagodi njenim godinama, odnosno izbaci delove koji nisu primereni njenoj dobi.

“Ona ima četiri godine, ali pita sva pitanja koja bi trebala: ‘Zašto se to tako dogodilo?’, ‘Jesu li to loši likovi?’, ‘Ti si pozitivac, je li tako?'”, govori glumac i dodaje da mu njena pitanja i pretpostavke pomažu u stvaranju lika koji će igrati.

“Uvek razmišljam o tome hoću li zaigrati ulogu koja će je nasmejati ili pak rasplakati. I znate šta – ona je zaslužna za to što postajem sve bolji i bolji jer uvek traži da joj sve ponavljam”, tvrdi Tom koji svojoj četverogodišnjoj Suri dopušta gotovo sve. “Ona se voli oblačiti i nosi šta god želi. Ako nešto želi nositi, neka to nosi. Ja se neću protiviti”, rekao je Tom Cruise.

OSTAVI KOMENTAR