Start Stars Hot News! Cee Lo Green nastupa na Exitu!

Cee Lo Green nastupa na Exitu!

SHARE

CEE-LO

Dame i gospodo, jedan od najatraktivnijih vokala na sceni, dobitnik 5 Gremija i brojnih drugih najprestižnijih svetskih muzičkih nagrada, gospodin Cee Lo Green dolazi na EXIT! Biće to njegov premijerni nastup u Srbiji i regionu u okviru koga će publici predstaviti svoje najveće hitove „Crazy“, „Forget you/F… you“, „Bright Lights Bigger City“ i mnoge druge.

null

Cee Lo Green je postao planetarna zvezda kao polovina dueta Gnarls Barkley, s kojim je osvojio dve Gremi nagrade za pesmu „Crazy“ i album „St. Elsewhere“. Još veći uspeh ostvario je kao solo umetnik sa izdanjem „The Lady Killer“ i pesmama „Forget you/F..ck you“, „Bright Lights Bigger City“ i „Fool for You“ koje su mu donele još tri Gremija, kao i prestižne Brit i Billboard nagrade. Na impresivnom spisku imena s kojima je sarađivao su Madonna, Santana, Christina Aguilera, Rod Stewart, Bruno Mars, Black Eyed Peas i Chase & Status što pokazuje žanrovsku raznovrsnost kojom vlada veoma mali broj autora.

„Verujem da uspeh nagrađuje upornost. To je sjajna stvar, jer čak i da ne uspete u svemu što radite, trud koji ste uložili i dalje može da bude inspiracija. Moj savet je da se u potpunosti predate tome što radite, i nećete zažaliti“ – poručuje Green. Njegove pesme deo su mnogih holivudskih hitova, a posebnu pažnju medija privukao je kontroverznim izvođenjem kombinovanih reči pomenutog hita „Forget you/F..ck you“ ispred Baraka Obame, predsednika SAD. Poznat je i po zajedničkom nastupu sa Madonom u poluvremenu Superbowla 2012, najgledanijeg sportskog događaja na planeti, dok ga mlađa publika zna po ulozi Mareja iz crtanog filma „Hotel Transilvanija“ gde je bio partner Seleni Gomez.

Muzička inovacija po kojoj će ostati upamćen u istoriji savremene muzike svakako je kreiranje novog soul stila oslonjenog na hip hop, i to ležernog, južnjačkog porekla. Dok tvrdi da mu je kontakt sa publikom najvažniji, snaga njegovog glasa navodi na ples, ali i na preispitivanje emocija dok peva o ljubavi i bolu. „Tokom nastupa volim da iskažem emocije koje osećam, drago mi je što imam hrabrosti za to.“ – priznaje Green.

Promotivni video klip koji najavljuje nastup Cee Lo Greena na EXITu možete da pogledate na zvaničnom Youtube kanalu festivala: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hgBlXAPvz8w

OSTAVI KOMENTAR