Start Stars Hot News! “Catherine Zeta-Jones je puno bolje volje otkako je posetila kliniku”

“Catherine Zeta-Jones je puno bolje volje otkako je posetila kliniku”

SHARE

Samo nekoliko dana nakon što se prijavila u kliniku za lečenje psihičkih bolesti zbog bipolarnog poremećaja, Catherine Zeta-Jones izašla je u javnost sa suprugom Michaelom Douglasom.

Par je posetio jedan restoran kako bi uživali u romantičnoj večeri. Prema rečima posetilaca restorana, Catherine je bila dobre volje dok je čavrljala sa suprugom, ali i osobljem restorana koji pripada jednom od rođaka slavnog para.

“Izgledala je zaista dobro i činila se smirenom. Mirno su razgovarali. Iako se činilo da vode ozbiljan razgovor među parom nije bilo podizanja glasa ili bilo kakvih neugodnih situacija. Nakon što joj je pristupio neko od osoblja, Catherine je bila ljubazna i prijatna, činilo se kao da se oseća dobro i da napreduje”, rekao je jedan zaposleni u restoranu.

Naime, bipolarni poremećaj genetska je bolest čije se posledice manifestuju usled dugotrajnog i nakupljenog stresa, šoka ili traume. Karakterišu ga izmene izrazito dobrog raspoloženja i velike depresije. Od bipolarnog poremećaja pati oko 1 posto svetske populacije, a najčešće se dijagnostikuje nakon dugotrajne depresije. Kontroliše se lekovima koji obolelima pomažu da vode emotivno uravnotežen život.

OSTAVI KOMENTAR