816
Cassidy Freeman – novo lice u “Vampirskim dnevnicima”

Cassidy Freeman – novo lice u “Vampirskim dnevnicima”

816
SHARE

Glumica koja je široj publici poznata po ulozi Tess Mercer u seriji Smallville, uskoro će debitovati u “Vampirskim dnevnicima”, a njena uloga biće vrlo neobična.

Ona će se pojaviti u 16-toj epizodi treće sezone a njen lik Sage, opisan je kao “seksi, neustrašiv i s đavolskim osmehom”. Nju ćemo upoznati kroz sećanja braće Salvatore iz 1912. godine.  Da li će to biti jedino pojavljivanje Sage ostaje da se vidi, ali scenaristi kažu kako bi voleli da njenu ulogu zadrže u budućnosti. Ko je misteriozna nova heroina, gledaoci će saznati za nekoliko nedelja.

14 KOMENTARA

  1. i sta ce se desiti na kraju?hoce li Stefan i Elena ostati zajedno sta cese desiti sa Dejmonom?zna li neko??

  2. na kraju ce dejmon da umree :( a elena ce mu na samrti reci ‘i always loved you,just the way you are’ :’) elena ce valjda postati vampir..kerolajn i klaus ce se smuvati o.O za dalje ne znam :P <3

  3. ne mora da znaci da ce sve biti kao sto pise u knjigama,jer na kraju druge knjige Elena postaje vampir,na kraju trece umire dok se bori sa Kathrine.

  4. ta Kerolajn ne zna sta hoce, najpre voli Meta pa onda Taylera i sad kazes da ce se smuvati sa Klausom…verovatno ce u seriji Elena postati vampir a kasnije ce umreti dok se bude borila sa Ketrin… izgleda da ova serija nece imati srecan kraj. :(

  5. Ne verujem da ce biti po knjigama,malo ce promeniti.Mislim da ce Elena postati vampir,ali da Damon nece umreti…Ok,samo se nadam,a Caroline ce se smuvati sa Clausom. :)

  6. Umrece dejmon na kraju 3. sezone najverovatnije….elena ce postati vampir 100% a to da li ce ona da umre ili ne,stvarno ne znam :P ps. jel zna neko kad ce da krene 3. sezona na ‘prvoj’? :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.