Start Stars Hot News! Casey Johnson umrla u kući punoj pacova

Casey Johnson umrla u kući punoj pacova

SHARE

18835PCN_Scandinavian

Kako odmiču dani od tragične smrti naslednice Casey Johnson, informacije o okolnostima pod kojima je umrla postaju sve šokantnije.

Tako je objavljeno da je Casey umrla u kući punoj pacova, njen bliski prijatelj ispričao je novinarima kako je svinjac u kojem je živela bio krcat prljavim sudovima i hranom, a glodari su danima hodali po njima i njenom mrtvom telu.

Takođe, pred kraj života nije imala nikakvih sopstvenih prihoda, a porodica joj je davno ukinula pristupe njihovim računima, pa se mlada bogatašica navodno skrivala od uterivača dugova. Danima nije izlazila, a skupoceni Porsche koji nije platila je sakrivala u garaži.

Casey Johnson je iza sebe, osim tugujuće rodbine, ostavila i kćerku koju je pre tri godine usvojila u Kazahstanu, a koju joj je nedavno sudskim putem oduzela sopstvena majka. Jedno vreme se sredila i pokušala živeti normalno, ali nije izdržala pod pritiscima čudesnog sveta alkohola, droga i izlazaka, što ju je na kraju koštalo života.

Bolovala je od dijabetesa, ali prva obdukcija je pokazala da je imala snažan organizam. Međutim, detaljni toksikološki nalazi tek kreću na veštačenje, a američki mediji najavljuju da bi se njihovi rezultati mogli znati tek kroz nekoliko meseci. Tačan datum sahrane nije određen, a telo Casey Johnson ovih dana trebalo bi da se prebaci u New York, gde će biti sahranjena.

OSTAVI KOMENTAR