244
Carrie Underwood demantuje da je u svađi sa Taylor Swift

Carrie Underwood demantuje da je u svađi sa Taylor Swift

244
SHARE

Carrie Underwood negirala je glasine koje se već dugo pojavljuju u medijima, da je u svađi sa koleginicom Taylor Swift, tvrdeći da mediji samo izmišljaju te priče da bi povećali tiraže i rejtinge.

Taylor i Carrie navodno su se posvađale kada je na jednoj dodeli nagrada Carrie ismevala Taylor zbog toga što često menja momke, a dve pevačice navodno su zatražile od organizatora Grammy nagrada da promene raspored sedenja kako ne bi naletele jedna na drugu. Ipak, Carrie kaže da ona nema nikakav problem sa pevačicom hita “I Knew You Were Trouble”, i da su priče o njihovoj svađi izmišljene. “Ljudi vole dramu između devojaka. Nema mnogo devojaka u ovom poslu, u odnosu na muške kantri pevače, pa nam je mnogo teže da uspemo, pa je logično da ćemo pružiti podršku jedna drugoj. Ne znam, to se izmišlja samo zarad prodaje novina”, rekla je ona za The Guardian.

Autor: Life Content

9 KOMENTARA

  1. Stvarno sam i Directioner i Swiftie ali nemojte ovdje reklamirati momke. Ne moraju ni oni osvojiti sve nagrade. Davno je WMYB izašao i pokupili su dovoljno nagrada za nju. Ionako, na kraju krajeva znate da će 1D pobijediti nema potrebe za frku.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.