Start Stars Hot News! Carrie Fisher: svi znamo da je John Travolta homoseksualac

Carrie Fisher: svi znamo da je John Travolta homoseksualac

SHARE

CARRIE FISHER dala je intervju za jedan od vodećih američkih časopisa za homoseksualce “The Advocate” i rekla kako svi znaju da je John Travolta homoseksualac.

Glumica i spisateljica koja je oživela lik legendarne princeze Leije u serijalu “Star Wars” rekla je ono o čemu većina holivudskih zvezda već godinama ćuti. “Moje mišljenje o Johnu je uvek bilo da svi znamo da je homoseksualac i nije nas briga. Žao mi je ako se on zbog toga ne oseća ugodno, ali to je sve što mogu reći. Samo se privlači još veća pažnja na to kad zabranjuješ da se o tome piše. Jednostavno pusti da stvari idu svojim tokom”, rekla je 54-godišnja glumica.

Carrie je odgovarala na pitanje o tome misli li kako je u redu da Travoltini advokati traže od jednog portala da makne vest o Johnu. Internet portal Gawker pisao je o glasinama prema kojima se John redovno nalazi s muškarcima u losanđeleskim saunama i tamo ima seks sa njima. Travolta je vrlo burno reagovao na objavljeni članak što je još dodatno potaklo glasine o njegovoj seksualnosti.

OSTAVI KOMENTAR