2006
“Čarobna knjiga” vam poklanja 10 knjiga iz serijala “Vampirski dnevnici”!

“Čarobna knjiga” vam poklanja 10 knjiga iz serijala “Vampirski dnevnici”!

2006
SHARE

Izdavačka kuća “Čarobna knjiga” u saradnji sa specijalnim izdanjem magazina Bravo “Vampiri” poklanja vam 10 knjiga iz serijala “Vampirski dnevnici.”

null

U pitanju su izdanja “Suton”, “Duše senke” i “Ponoć”, a ako želiš da ih dobiješ, potrebno je da nam kreativno i duhovito odgovoriš na jednostavno pitanje: “Zašto voliš Vampirske dnevnike?“.

null

Svoj odgovor, ime i prezime, kućnu adresu,broj telefona i naziv knjige koju želiš pošalji na bravoportal@gmail.com a redakcija časopisa odabraće najbolje odgovore i proglasiti pobednike u petak!

null

Ne zaboravi – specijal BRAVO Vampiri još uvek je u prodaji!

31 KOMENTARA

  1. Jeeeeej ja se nadam posto mnogo volim VD i nadam se da sma dobar odgovor napisao a otprilike kad posto moram da idem kod babe posle ? :D

  2. Jeeeej jedva cekam posto obozavam VD i nadam se da cu dobiti  :DD a otprilike u koliko sati da znam posto moram da idem kod babe? ako mozete da kazete

  3. ja obozavam sve njihove likove i uloge zato sto su stvarno super jer to je serija za sve  generacije i mislim da su glavne uloge nina dobrev i lan somelholder stvarno super likovi i da su za tu ulogu.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.