126
Carly Rae Jepsen: “Želim Mariah Carey za Božić”

Carly Rae Jepsen: “Želim Mariah Carey za Božić”

126
SHARE

null

Carly Rae Jepsen priznaje da bi bila najsrećnija kad bi joj Deda Mraz na ulazna vrata isporučio baš Mariah.

“Želim da Mariah Carey dođe u moju kuću i otpeva mi ‘All I Want For Christmas is You'”, rekla je Carly u razgovoru za BBC Radio One, a onda je dodala “To je najbolja božićna pesma ikad!” Carly iza sebe ima uspešnu, ali i vrlo napornu godinu jer je na turneji s Justinom Bieberom. Ona kaže da joj najteže pada rano ustajanje.

null

“Nekad stvarno bude jako rano ujutro. Boli me. Rani letovi…Svakog dana sam u fazonu ‘Ma ne ustajem’ i onda blokiram vrata i kažem, ‘Ne ustajem'”, priznaje slatka Kanađanka. “Jedna osoba me budi, pokušavajući da me motiviše da ustanem iz kreveta. Pojavi mi se na vratima sa doručkom, kafom i kuca mi na vrata. “Ja sam kao tinejdžerka pa prvo kažem ‘Ne’ ali onda namirišem kafu!”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

4 KOMENTARA

    • +5 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Chris Brown,Pitbull,Drake,Bruno Mars,David Guetta,Rihanna,Rita Ora,X-tina,Nicole Sherzineger,J.Lo.,Gwen Stefani,Ke$ha,Pink,Katy Perry,Demi Lovato,Taylor Swift,Flo Rida,Justin Timberlake,Eminnem,Wiz Khalifa,Fun,LMFAO and Linkin Park

      Oj sve si bukvalno shvatila!
      <3<3<3 CARLY <3<3<3 =D ^-^

  1. Lijepa haljina :) Želim i ja Justina iako ne slavim božić. I svim pripadnicima katolićke vjeroispovijest sretan božić. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.