230
Carly Rae Jepsen: Večna zahvalnost Justinu Bieberu

Carly Rae Jepsen: Večna zahvalnost Justinu Bieberu

230
SHARE

null

Kanadska pevačica kaže da joj nikad neće dosaditi da priča o Justinu Bieberu, koji joj je i pomogao da se ostvari kao popularna pevačica.

Carly se slikala za novo izdanje časopisa Cosmopolitan a kaže da je Justin prvi put čuo njenu pesmu dok je prao sudove i slušao radio. Takođe, znamo da je on zajedno sa Selenom Gomez i Ashley Tisdale snimio i poseban video za pesmu “Call Me Maybe”, kako bi privukao pažnju što većeg broja fanova. Jus joj još uvek pruža veliku podršku pa je zbog toga i poveo na svoju turneju. Onda zaista i ne čudi što je pevačica izjavila: “Zauvek mu dugujem zahvalnost što je me pogurao. Nikad mi neće dosaditi da me pitaju o njemu.”

FOTO: FAME

10 KOMENTARA

 1. Jako volim njene pesme i obicno mi je lepa…I sad mi je lepa samo to joj frizura izgleda kao da nikad nije dodirnula cesalj.
  P.S. NO HATE :)

 2. PRELEPA JEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Bas je lepa….
  Volim njenu muziku i bas ima lepe pesme i lep glas…..Sta god da obuce meni je ona uvek PRELEPA a sada je savrsena….
  I LOVE YOU CARLY!!!!!!<3<3<3 :)

 3. @FOREVER ona nije lepa,ja ne volim njenu muziku,nema lep glas i lepe pesme!!!
  Sta god da obuce bice ruzna!!!
  Bila bi niko i nista bez Justina!!!
  Ja ne zelim da se svadjam sa tobom ali mi se ona ne svidja i ne dopada!!!
  I HATE YOU CARLY!!!

 4. Pa jedva bi i uspjela bez njega..iskreno ne volim njene pjesme nekako su mi djetinjaste i bezvezne..lupajte dislajkove ako hocete to je moje misljenje

 5. A ljubav pere suđe :) Helena com Ne bi Justin svakog našao draga :) ona ima prelijep glas i predivna je to što ti nisi na njenom mjestu nemoraš ju vrijeđat …. :D Carly <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.