180
Carly Rae Jepsen: “Učiniću Justina ponosnim!”

Carly Rae Jepsen: “Učiniću Justina ponosnim!”

180
SHARE

Slatka pevačica izjavila je kako je nervozna pred početak svoje američke turneje sa Justinom Bieberom, ali i da je odlučna da svog mladog prijatelja učini ponosnim.

null

Pevačica čiji je singl “Call Me Maybe” došao do vrhova lista, govorila je o pripremama za turneju sa časopisom Rolling Stone: “Uzbudljivo je. To je takođe velika obaveza. Želim da Justina učinim ponosnim. Uključujem se u debate kasno noću kao ‘Šta ćemo raditi s osvetljenjem?’ i ‘Kako će izgledati setlista?’ I stajling…vreme je za kreativnost, sad kad imamo resurse da napravimo šou iz mojih snova.”

null

26-godišnja brineta vrlo je zauzeta pripremama za svoj debi album, o čemu je rekla: “Nije do kraja završeen, tako da je teško pričati o tome, jer otkrivam šta bi on mogao da bude. To je definitivno zabavan proces. Verovatno moj omiljeni deo svega ovoga je proces pisanja i stvaranja i sanjanja priče koju želim da iskažem kroz muziku.”

22 KOMENTARA

  1. Ako do sada nije ponosan na nju,ne znam kada ce…ona ima predobre pesme i predobro peva….to je nesto kao ”ucenik nadmasio ucitelja”…..i to mnogo…jer ona za razliku od Justina,u stvari zna da peva….Justin ima dobre pesme,ali peva ocajno….uzivo da ne pricam…ko da neko kolje kokosku….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.