182
Carly Rae Jepsen: Tetka je zaslužna za moj uspeh

Carly Rae Jepsen: Tetka je zaslužna za moj uspeh

182
SHARE

Pevačica Carly Rae Jepsen otkrila je da je za njen internacionalni uspeh najviše zaslužna njena tetka, kao i da do tada ona nije ni planirala da napravi karijeru van granica rodne Kanade.

Naime, 21-godišnja pevačica je u jednom intervjuu na pitanje da li je očekivala da će pesma “Call Me Maybe” postati toliki hit, odgovorila: “Ne… Da budem iskrena, i znam da će ovo zvučati malo blesavo, ali ja sam bila veoma zadovoljna načinom na koji se stvari odvijaju u Kanadi. Tamo sam počinajla da gradim karijeru i bila sam presrećna jer sam upravo potpisala moj prvi ugovor za album. Sećam se da smo tada birali između ‘Call Me Maybe’, i još jedne pesme, ‘Curiosity’ koja će se naći na albumu. Onog trenutka kada je moja tetka počela da igra uz ‘Call Me Maybe’, a ona nikada ne igra, shvatila sam da možda imamo nešto”, ispričala je Carly, i bila je u pravu, pošto je pesma osvojila vrhove top lista i dve Grammy nominacije.

Izvor: Life Content

14 KOMENTARA

 1. +5 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA,SOFIJA,PERKA and NENAD Forever)

  Carlyyyyyyyyyyyy<3<3<3<3<<3 Obozavam ju,Call me maybe mi je NAJ pjesma,presuper je! *_* :P ^^ :3

 2. -4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA,SOFIJA,PERKA and NENAD Forever)

  Ma ti me ostavila pa umirem od tuge!Nista me ne moze nasmijati…. :(

 3. -1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1I just love DJ Malik,Justin Timberlake,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (EMINA,DOCA,ANNA,SOFIJA,PERKA and NENAD Forever)

  Znam,znam ti imas dobro srce!

 4. Super je pevacica!!
  Bas je volim!!
  Meni je omiljena pesma od nje Call Me Maybe!!
  Svaki dan slusam tu pesmu i nikad mi ne dosadi!!
  CARLY ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.