193
Carly Rae Jepsen proglašena za najveću zvezdu u usponu 2012. godine

Carly Rae Jepsen proglašena za najveću zvezdu u usponu 2012. godine

193
SHARE

Justin Bieber je verovao u Carly i to mu se isplatilo, jer je mladu pevačicu časopis Billboard izabrao za zvezdu u usponu.

null

“Call Me Maybe” osvojio je čitav svet a Kanađanka je u međuvremenu objavila i svoj prvi album, s kojeg će biti “skinuto” još nekoliko singlova. Svoje priznanje primiće na Billbordovoj godišnjoj “Women in Music” svečanosti, a ona je povodom svega izdala i saopštenje. “Kao pevačica i tekstopisac koja je rasla uz bezbroj ženski izvođača, prava mi je čast da primim ovu nagradu. Nadam se da ću inspirisati druge kroz moju muziku, kao što su oni inspirisali mene.” Dodela nagrada zakazana je za 30. novembar.

FOTO: FAME

18 KOMENTARA

 1. Jeeejjj!!!!!!!!!! *____________*
  Carly cestitam zasluzila si!!! :)
  “Call me maybe” mi je najdraza pjesma,ZAKON je!!! <3333333
  ^____________^

 2. bas je ruzna i ocajna joj je odeca…uopste nema dobar i lep stil…selena ima najbolji stil i ona je u modi…uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nije trebala dobiti nagradu…njena muzika ne valja….ona je najgora pevacica samo je selena najbolja i najlepsa pevacica….i samo selena ima najbolju i najlepsu muziku…ne bi bila niko i nista bez justina…odvratna je i gadi mi se kad vidim njen stil i njeno lice….ima odvratno lice a oci su joj najgore..
  CARLY NEVER AND SHE FALLING DOWN

 3. Od pesama mi se svidja samo Call me Maybe ali mi je simpaticna i mislim da ima lep glas. Draga selena ‘forever’ svima je vec poznato da Selena ne be bila niko i nista bez Justina, samo ga iskoriscava. Da Justin nije cuo Call me Maybe sigurno bi je cuo neko druge jer je Carly stvarno odlicna umetnica.
  PS. Carly prati i mene @iSpongeBieber_j za one koji ne veruju.

 4. @saraSmaich se zovem na twitteru pa ti gledaj ako ti se da gledati 6000 hiljada xd … medu prvima me je followala ona u martu ove godine .. ja mslm :) xxxx

 5. Selena forever ako volis toliko selenu to ne znaci da je jedino ona dobra i lepa u svetu poznatih. Carly je jedna odlicna pevacica i nemas nikakva prava da je tako pljujes

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.