115
Carly Rae Jepsen: Novogodišnji pokloni i želje

Carly Rae Jepsen: Novogodišnji pokloni i želje

115
SHARE

null

Carly Rae Jepsen iza sebe ima strašno uspešnu 2012. godinu ali umesto da kupi sebi šta god poželi, ona otkriva da će častiti svog tatu.

“Kupiću mu istu gitaru kakvu svira James Taylor. Biće i ugravirana”, otkrila je ona novinarima. Ona je objasnila i zašto je donela takvu odluku. “Moj tata mi je svirao gitaru pre nego što bih legala da spavam i često bih zaspala slušajući njegove pesme. Bilo je zabavno uzvratiti uslugu i reći mu ‘Evo tvoje gitare iz snova'”

Kad je reč o 2013. godini, Carly zna šta želi od nje. “Nadam se da će 2013. biti velika avantura kao što je bila 2012, ali na drugačiji način. Želim da nastavim da pišem pesme i budem na turneji. Želim da rastem i napredujem koliko god mogu.”

IZVOR: Life Content

6 KOMENTARA

  1. +3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Chris Brown,Pitbull,Connor Maynard,Bruno Mars,David Guetta,Rihanna,Rita Ora,X-tina,Nicole Sherzineger,J.Lo.,Gwen Stefani,Ke$ha,Katy Perry,Demi Lovato,Taylor Swift,Flo Rida,Justin Timberlake,Eminnem,Wiz Khalifa,Fun,LMFAO and Linkin Park

    Kako je ona meni lijepa!Nadam se da ce imati uspjesnu karijeru!Ima super pjesme!^^:$ ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.