Start Stars Hot News! Carly Rae Jepsen: Nisam očekivala ovoliki uspeh

Carly Rae Jepsen: Nisam očekivala ovoliki uspeh

SHARE

C Jepsen 06052013 1

Carly Rae Jepsen pokorila je muzičku scenu svojim hitom “Call Me Maybe” i nije ni čudno što su mediji veoma zainteresovani za saradnju sa njom. Ovog puta slikala se za magazin “Nylon” i otkrila da je i sama bila iznenađena uspehom koji je postigla.

Carly je pozirala za julsko izdanje popularnog magazina i ispričala koliko joj se život promenio otkad se prošlog leta probila na muzičku scenu. “Kada smo objavili ‘Call Me Maybe’ u Kanadi, on je uspeo da se probije do 1. mesta na iTunes listi. Ja sam se do tada samo nadala da će se naći makar među top 10”, rekla je ona.
O svom učešću u Canadian Idolu kaže: “Bila sam srećna što sam završila na trećem mestu, i što ću uopšte moći da dobijem ugovor. Ali u isto vreme, morala sam da se zapitam šta može da me čeka van granica Kanade i šta bi jedan dobar singl mogao da učini za moju karijeru.”

C Jepsen 06052013 3

Najveće iznenađenje za nju je bilo osvajanje American Music nagrade za najboljeg novog izvođača: “Od tada mi je svaki dan novi šok i novo iznenađenje. I svakog dana se ponovo preispitujem. Ima toliko toga na šta treba da obratim pažnju ako želim da ostanem zdrava i srećna.”
O svojoj slici u javnosti ona otkriva: “Želela sam muzičku karijeru, ali biti u centru pažnje javnosti nema nikakve veze sa muzikom.”

C Jepsen 06052013 2

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR