Start Stars Hot News! Carly Rae Jepsen: Kako sam upoznala Justina Biebera

Carly Rae Jepsen: Kako sam upoznala Justina Biebera

SHARE

Kanadska pevačica čiji je hit “Call Me Maybe” i na našoj pop top listi, otkrila je da je Justina Biebera upoznala preko direktne poruke na Twitteru!

null

“Dobila sam poruku od Justina na Twitteru”, kaže 26-godišnjakinja. “Ne šalim se. U poruci je pisalo ‘Zaista verujem u tebe’. Šta da odgovorite na tako nešto?!” Nakon što su se upoznali, odmah su započeli saradnju. “Prve noći kad sam ga srela, pokazao mi je tri ili četiri pesme sa svog nadolazećeg albuma, a ja sam bila u fazonu ‘To je sjajno! On je rekao ‘Kako ti se čini ova četvrta?’ a ja sam mu odgovorila ‘Ta je sjajna!’ Onda mi je on poručio, ‘Da li želiš da je otpevaš?'”.

null

“Sama pesma je zaista lepa. Najviše mi se svidela od ovih koje mi je pustio. To je duet. Čini se da mi leži.” Carly ističe i kako ju je Justin iznenadio svojoj sposobnošču da piše tekstove. “Bila sam šokirana kad sam videla koliko materijala on sam napiše.”, rekla je. “On igra i peva i prosto je neodoljiv. I na sve to, još i piše! To nisam znala. Nadmašio je sva moja isčekivanja”.

null

OSTAVI KOMENTAR