Start Stars Hot News! Cara Delevingne želi duet sa Ritom Orom

Cara Delevingne želi duet sa Ritom Orom

SHARE

cara delevingne

Cara Delevingne konačno je potvrdila ono o čemu se dugo šuškalo: počinje da radi na svojoj muzičkoj karijeri. Sada je otkrila i da se nada da će joj u tome pomoći i njena drugarica Rita Ora, sa kojom želi da snimi duet.

Iako su mnoge iznenadile vesti da Cara želi da se bavi pevanjem, manekenka je ozbiljna u svojim namerama da postane pop zvezda. Ona je ranije ovog meseca višena kako odlazi u muzički studio u društvu Rite i izjavila je da želi da njen debitantski album bude savršen. U razgovoru za Daily Star Cara je najavila da će fanovi ipak morati malo da sačekaju pre nego što čuju njene prve pesme: “Nadam se da će Rita biti deo albuma, pošto je obožavam, ali videćemo. Izdvojila sam vreme za album. Ne želim da žurim. Želim da bude urađeno kako treba.”
Cara nije prva manekenka koja je pokušala da se ostvari u polju muzike. Naomi Campbell objavila je pesmu “Love and Tears” sa njenog prvog i jedinog albuma “Baby Woman” 1994. godine. Album nije uspeo da postigne očekivani uspeh i manekenkina muzička karijera se tu završila, a njena koleginica Kate Moss snimila je duet sa bendom “Primal Scream”. Videćemo da li će Cara imati više uspeha…

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR