194
Cara Delevingne odbila romansu sa Leonardom DiCapriom?

Cara Delevingne odbila romansu sa Leonardom DiCapriom?

194
SHARE

The 66th Annual Cannes Film Festival - Opening Ceremony And "The Great Gatsby" Premiere

Cara Delevingne bila je gošća Leonarda DiCapria na filmskom festivalu u Kanu, ali kako prenose britanski mediji, manekenka mu je stavila do znanja kako ne želi romansu s njim.

“Obično je dovoljno da Leo pogleda devojku pa da mu one padnu pred noge”, prenosi jedan izvor za The Sun. “Ipak, to nije slučaj s Carom. Proveo je celu noć jureći je a ona ga je bukvalno ispalila. On ju je otvoreno pozvao na zabavu u svom apartmanu nakon čega su razmenili brojeve, ali to je bilo to.”

The 66th Annual Cannes Film Festival - Opening Ceremony And "The Great Gatsby" Premiere

“On je isprobao svaki trik koji zna ali ona ga je vešto izbegavala. Svi su u neverici jer je odbila najpoznatijeg glumca na svetu. Ona misli kako je on previše direktan i previše star.” S obzirom da je 20-godišnja Cara povezivana sa mladim muzičarima Jakeom Buggom i Harryjem Stylesom, 38-godišnji Leo DiCaprio definitivno ne spada u njena interesovanja!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

4 KOMENTARA

  1. Pa ne mora svaka pasti na Lea. On je fantastičan glumac i volim njegove filmove ali ne razumijem zašto svaka pada na njega. Svidja mi se sto Cara ima svoj stav i ne da se lahko. Također mislim i da je previše star za nju.

  2. Ja volim Lea on je prelijep(jos pogotovo dok je bio mlađi) prezgodan, fanstastican glumac sve najj ja bi pristala na dejt s’njim ODMAH !!

    ali ako Cara nije pristala to je njen ukus on nije njen tip muskarca a i jeste previse je star za nju…..ma Ok 

    Cara <333333

    Leo<33333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.