608
Cara Delevingne o Rihanni: “Devojke je ne razumeju, ona je tako slatka...

Cara Delevingne o Rihanni: “Devojke je ne razumeju, ona je tako slatka i obična”

608
SHARE

rihanna-cara-delevingne-the-box-nightclub-party-04

Rihanna se javnosti možda čini kao devojka koja ide sa zabave na zabavu, ali kako navodi njena prijateljica Cara Delevingne, pevačica je slatka i jednostavna devojka koja joj je pružila podršku na početku karijere.

 photo Rihanna-and-Cara_zps41503064.jpg

Cara i Rihanna viđene su zajedno na nedavnoj promociji Rihannine modne linije a zajedno su bile i na zabavi u jednom noćnom klubu u Londonu. Ipak, manekenka otkriva da se RiRi i ona druže već dve godine. “Upoznala sam je pre dve godine, dok je bila na jednoj svirci. Onda je pevala i na Victoria’s Secret šou i tad smo se družile”, otkriva Cara za Graziu.

 photo spl497488_001_zpsc975de04.jpg

“Pazi na mene kad odem u LA. Ona je najbolja, tako je slatka, obična devojka.” Cara veruje da druge devojke imaju pogrešno mišljenje o Rihanni zbog njenog načina oblačenja. “Ona nema toliko mnogo prijateljica ali nas dve imamo puno toga zajedničko. Mislim da je mnoge devojke ne razumeju.”

IZVOR: Life Content

13 KOMENTARA

  1. Ja npr volim sve sto Rih obuce i nisam od onih fanova koji ce joj reci da im se sve svidja…ako mi se ne svidja neka suknja ja cu to i reci!
    A to kako se ona oblaci u smislu da li nosi providne majce to je samo njen problem i ona ce sebi govoriti sta ce nositi a ne druge devojke! :D
    Rih <3

  2. meni ovo zvuci kao da je Cara malko ljubomorna na Rih, msm govori kao da su njih 2 naj najbolje drugarice…ko da preko Rih zeli da postane jos poznatija…msm nzm mozda gresim…?_?u svakom slucaju noh8 
    i lepe su na fotkama, psebno mi se svidjaju ove Carine cizme do plafona :D

  3. Rihanna nisam voljela jer je nasuprot moje prirode. Barem se tako predstavljala. Ali nisam nikada sumnjala da u njoj cuci jedna divna djevojka :) Ako ‘Unapologetic’ bude kao ‘Diamonds’ i ‘Stay’ pocet cu napokon da slusam njenu muziku. Naprijed RiRi :)

  4. Obe su predivne, Rihanna je već uspela u muzičkoj industriji, i sada pomaže Cari, što je tako divno sa njene strane.Dopada mi se novi Rihannin singl “Stay”, toliko je emotivan i predivan. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.