Start Stars Hot News! Cara Delevingne: “Nisam bila u vezi s Harryjem Stylesom”

Cara Delevingne: “Nisam bila u vezi s Harryjem Stylesom”

SHARE

 photo FFN_FlynetUK_BritishFashionAwds_112712_50956210_zps89340992.jpg

Iako je prilično teško zamisliti da neka devojka želi Harryja Stylesa samo za prijatelja, mlada manekenka kaže da pevača vidimo jedino na taj način.

Upitana za Harryja u svom intervjuu za časopis Grazia, Cara je odgovorila: “Na kojeg Harryja mislite? Princa? Ok, šalim se. Mislite na ovog drugog? To je bila samo glasina, obe priče su bile glasine. Oba Harryja, samo glasine. Znam Harryja Stylesa, on mi je dobar prijatelj. Znate, cela stvar je bila u tome što su me svi povezali s njim. Alexa Chung, Pixie Geldof, sve smo bile u njegovoj blizini i onda su počele priče ‘Ah, oni izlaze'”.

 photo FFN_FlynetUK_Styles_Harry_EXC_012613_51000081_zps61e47fd7.jpg

Možda i zbog silnih pretnji Directionerki, Cara je odlučila da ipak ne provodi previše vremena sa pevačem. “Jedne nedelje imala sam 40.000 sledbenika na Twitteru a onda se to odjednom povećalo na 70.000 i prozvali su me gospođom Styles. Dobijala sam poruke u stilu ‘Umri, ku*ko, umri,”, priznala je. “Smešno je to jer sam uvek dobro podnosila kritike, jer generalno mnogo kritikujem sebe. Neki komentari na moj račun su bili smešni, ali čija devetogodišnja kćerka piše ‘umri u rupi’? To je baš zeznuto.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR