Start Stars Hot News! Cara Delevingne: Htela sam ja da budem Hannah Montana!

Cara Delevingne: Htela sam ja da budem Hannah Montana!

SHARE

C Delevingne 08122013 1

Cara Delevingne gostovala je na stranicama časopisa W, gde je između ostalog otkrila kako se takmičila za ulogu Hannah Montane sa Miley Cyrus!

Uvek zabavna Cara podelila je sa magazinom nekoliko interesantnih informacija iz svog života, objasnivši na koji način uspeva da se razlikuje od svojih koleginica manekenki. “U početku sam razmišljala, ‘Kako da se razlikujm od drugih devojaka?’ Toliko njih je bilo više od mene, lepše i mršavije. A ja nisam kao obična devojka – moje grudi su porasle tek oko 18 godine! Kao tinejdžerka sam mislila ‘Tako sam niska i nemam grudi – šta da radim?’ Možda su me baš zato primetili.”

C Delevingne 08122013 2

Caru većina ljudi znao kao manekenku, pa je manje poznato da ona podjednako voli glumu – toliko da joj jedan od najvećih ciljeva bio glavna uloga u Disneyevoj seriji “Hannah Montana”! “Želela sam da budem ili muzičarka ili glumica. Želela sam da budem Disneyeva zvezda! Želela sam da budem Hannah Montana! Ali, rekli su mi ne!” otkrila je ona. Možeš li uopšte da zamisliš Caru kao Hannah?

Autor: Life Content
FOTO: W magazine

OSTAVI KOMENTAR