Start Stars Hot News! Cameron Diaz snimljena kako napušta stan bejzbolaša Alexa Rodrigueza

Cameron Diaz snimljena kako napušta stan bejzbolaša Alexa Rodrigueza

SHARE

Iako se već nedeljama nagađa da je Cameron Diaz u ljubavnoj vezi s Alexom Rodriguezom, ta priča sada je i službeno potvrđena. Lepu plavušu snimili su paparazzi kako izlazi iz stana bejzbolaša i ulazi u veliki crni terenac, a samo nekoliko minuta nakon nje, izašao je i Alex, kojeg su čuvari neuspešno pokušali prekriti kišobranom.

Šarmantni bejzbolaš, nakon razvoda sa suprugom, od kojeg je prošlo tek nešto više od godinu dana, skupio je popriličan broj ljubavnica s A-liste. Podsetimo, Alex je postao planetarno poznat nakon što je bio u vezi s Madonnom, neposredno nakon njenog razvoda od Guya Ritchiea, a nedavno je prekinuo vezu s Kate Hudson koja je navodno jako ljubomorna na plavokosu koleginicu.

“Kad je Kate bila u vezi s Alexom, uvek joj je govorio da je Cameron njegov tip žene te kako je jako slatka. Nakon što ju je ostavio, Alexa je zavela Cameron, što Kate smatra besmislenim”, otkrila je bliska prijateljica glumice. “Kate mrzi Cameron! Smatra da je ona patetična i očajna jer skače s jednog muškarca na drugog”, kazao je izvor.

OSTAVI KOMENTAR