214
Caged – Nova serija na MTV kanalu

Caged – Nova serija na MTV kanalu

214
SHARE

Nova serija na MTV kanalu donosi nesvakidašnju priču o mladim ljudima koji žive u malom i ne tako uzbudljivom gradu Lousiana.

null

Oni su upravo završili srednju školu i željni su da naprave nešto smisleno od života, kako bi se izvukli iz »kaveza« u kojem žive. Ova jednočasovna dokumentarna serija, koju možete da pratite radnim danima od 14:20, nudi iskren uvid u svet amatera koji se bave borilačkim veštinama (Mixed Martial Arts – MMA), u njihove borbe u ringu i sa svakodnevnim životnim okolnostima.

null

Jedan od njih se suočava sa raskidom, drugi pokušava da uskladi potrebe svoje porodice i zahteve MMA-a, a treći samo želi da njegova porodica bude ponosna na njega. Gotovo je nemoguće da oni ove probleme ostave izvan ringa i da oni ne utiču na njihove šanse u borbi.

null

Za ove savremene gladijatore, svaki dan je borba za oslobađanje od prošlosti i korak ka svetlijoj budućnosti. Ovo je šansa da preokrenu svoje živote, ustanu i bore se kako bi ostvarili svoje snove.

Premijera: utorak, 29. maj @ 1420
P: ponedeljak – petak @ 1420
R: ponedeljak – petak @ 0910

4 KOMENTARA

  1. Ja sam to danas gledala i jako mi se svidja ;) plakala sam…jako mi je zao neke Hanne koje je poginula u saobracajki…msm to mi je bas bilo…sad… :( ali,ovako serija ko serija je sjajna..preporucujem da gledate :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.