Start Stars Hot News! Buran rođendan Lindsay Lohan: Nakon okršaja s konobaricom zaustavila je policija

Buran rođendan Lindsay Lohan: Nakon okršaja s konobaricom zaustavila je policija

SHARE

Glumica Lindsay Lohan imaće po čemu pamtiti svoj 24. rođendan. Dan nakon okršaja s konobaricom u noćnom klubu u kojem je slavila rođendan, LiLo je, ovog puta ne svojom krivicom, imala i bliski susret sa policijom. Naime, na putu do holivudskog restorana Beso, Lohanicu i njeno društvo policija je zaustavila jer se njena asistentkinja Eleonore Lieven nije zaustavila na znak “Stop”. Lieven je upravljala Lohanicinim crnim SUV-om.

Kako ne bi zakasnila na sopstvenu rođendansku proslavu, dok se Lieven raspravljala s policijom, Lohanica se s prijateljicama, među kojima je bila i Lady Victoria Hervey, peške zaputila prema restoranu. Na večeri su bile do ponoći, nakon čega su se do 2 sata ujutro zabavljale u losanđeleškom The Colony Clubu. Nakon toga su do ranih jutarnjih sati nastavile partijati na privatnom partiju.

Podsetimo, Lindsay Lohan je rekla kako joj je u petak u noćnom klubu konobarica Jasmine Waltz prišla i iz čistog je mira nokautirala. Jedan od gostiju kluba tvrdi kako je ljubomorna konobarica Lohanicu napala nakon što ju je vidjela kako razgovara s njenim bivšim dečkom, reality zvijezdom Dougom Reinhardtom. Konobarica demantira optužbe o napadu na Lohanicu i tvrdi: “Ta poremećena luđakinja izmišlja. Nisam je udarila, ali bih to voljela!”.

OSTAVI KOMENTAR