Start Stars Hot News! “Buntovnice” (Spring Breakers) obaraju rekorde!

“Buntovnice” (Spring Breakers) obaraju rekorde!

SHARE

spring-breakers_2012-1-1200x853

Novi film reditelja Harmonyja Korina “Buntovnice” (Spring Breakers), ostvario je najbolji ovogodišnji rezultat kada su u pitanju filmovi koji počeli sa prikazivanjem u ograničenom broju bioskopa.

Samo u dva bioskopa u Njujorku i jednom u L.A.-u film je na startu prikazivanja zaradio 270.000 dolara što je neverovatnih 90.000 po bioskopu. Ovaj rezultat, osim što je ubedljivo najbolji ovogodišnji, spada i u deset najboljih kada su u pitanju startovi igranih filmova!

Predstavnici distributera su izrazili veliko zadovoljstvo činjenicom da je na početku prikazivanja film privukao najširu publiku – od mlađih fanova glavnih glumaca do publike koja ima preko trideset godina i koja je željna dobrih, provokativnih, filmova.

null

Zvezde kao što su Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Rachel Korine, Ashley Benson i James Franco, film su do sada uspešno predstavile na festivalima u Veneciji, Torontu i Teksasu, a zbog velikog interesovanja promovisale su ga i u Španiji, Francuskoj i Nemačkoj. „Buntovnice“ su priča o četiri seksi devojke sa koledža koje su rešile da novac za odlazak na raspust obezbede pljačkom restorana. To je bio samo početak njihovih problema….

Na Floridi umesto dobrog provoda zabava se pretvara u pakao i one završavaju u zatvoru. Mamurne i obučene samo u bikini devojke iz sudnice izvodi ozloglašeni lokalni kriminalac, koji ih stavlja pod svoju „zaštitu“ i za njih počinje raspust kakav nisu ni slutile. Grube spoljašnosti, ali „nežne duše“, njihov „spasitelj“ dobija naklonost devojaka, ali i zauvek menja njihove živote.

null

Podsećamo vas da je film “Buntovnice” od sutra na redovnom bioskopskom repertoaru i u našoj zemlji, u bioskopima (Beograd: Roda Cineplex, Kolosej, Cineplexx Delta City, Tuckwood, Dom Sindikata, Fontana; Novi Sad: Arena Cineplex; Niš: Viligrad i Kupina; Kragujevac: Cineplexx Kragujevac Plaza).

Distributeri filma za domaće tržište su Art Vista i Dexin film.

Ne zaboravi – imaš priliku da osvojiš karte za sutrašnju premijeru filma – pogledaj ovaj link za više informacija!

OSTAVI KOMENTAR