Start Stars Hot News! Budite uz Bravo.rs i na svom telefonu!

Budite uz Bravo.rs i na svom telefonu!

SHARE

Od sad, Bravo.rs prilagođen je i vašim pametnim telefonima, bez obzira da li koristite iPhone, Android, Blackberry, Nokia ili telefon neke druge marke. Jednostavan dizajn pomoći će vam ne samo da se lako snađete, već će omogućiti brže učitavanje strana ali i manju potrošnju megabajta.

null

Kad učitate sajt na vašem mobilnom uređaju, dočekaće vas početni ekran na kom je novi sadržaj na sajtu poslagan hronološkim redom. Broj u kružiću označa koliko je poruka do sad ostavljeno na tekst, a tu su i osnovni podaci, poput tagova i kategorije u koju spada.

null

null

Pritiskom na strelicu u gornjem desnom uglu, otvorićete meni koji sadrži Tagove odnosno kategorije, pa i na taj način možete pretraživati sadržaj na sajtu.

null

Kad kliknete na naslov vesti, ona će se učitati i izgledaće otprilike ovako. Naravno, prikaz zavisi od telefona koji koristite i njegove rezolucije.

null

Ukoliko želite da vidite punu verziju sajta, na dnu svake stranice koju otvorite postoji opcija da isključite mobilnu temu. Nadamo se da će vam se mobilna verzija sajta dopasti, a mi ćemo nastaviti da je usavršavamo kako biste se s nama družili i kad niste za računarom!

OSTAVI KOMENTAR