Start Stars Hot News! Bubnjar Black Keysa nastavlja da provocira Justina Biebera

Bubnjar Black Keysa nastavlja da provocira Justina Biebera

SHARE

null

Član popularnog rok sastava Patrick Carney nastavlja sa detinjastim ponašanjem pa je još jednom razbesneo sve Beliebere, postavivši čak i novu profilnu sliku na kojoj je Jus.

Da podsetimo, Carney je započeo celu svađu uvredivši Justina prošle nedelje konstatacijom da mladi kanadski pevač i ne zaslužuje da dobije Gremi nagradu, jer njegova muzika nema nikakvu vrednost. Iako su ga zbog toga Belieberi žestoko napali, roker je nastavio da provocira pa je na svoj Twitter postavio Justinovu sliku pa čak i promenio svoje ime u “Justin Bieber”! Nakon toga krenuo je i da u svojim komentarima koristi reči kao što su “chill”, “swag”, bro…koje i Jus često upotrebljava.

null

Naravno, njegov Twitter sad je prosto zatrpan neverovatnim brojem uvreda Beliebera, ali mnogo je i onih koji su mu poručili da su samo jako razočarani takvim ponašanjem. “Nekad sam te volela, ali zašto se sad ponašaš kao kreten?”, poručila mu je jedna devojka a druga je dodala: “Da li uopšte znaš koliko glupo deluješ zbog ovoga što radiš, zar nemaš jedno 50 godina?” Videćemo kako će se situacija dalje razvijati!

IZVOR: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR