Start Stars Hot News! Brutalno: Louis Tomlinson povraćao nakon što je divljački fauliran! (video)

Brutalno: Louis Tomlinson povraćao nakon što je divljački fauliran! (video)

SHARE

Louis-Tomlinson-22605662

Louis Tomlinson juče je odigrao utakmicu za čuveni škotski klub Seltik ali je pritom bio žrtva krvoločnog starta protivničkog fudbalera!

article-2415414-1BB223CA000005DC-7_634x423

Kao što znamo Louis je nedavno potpisao ugovor sa tim Donkaster Roversa, ali je juče pristao da odigra humanitarni meč u dresu Seltika, gde se sakupljao novac za bugarskog fudbalera Stilijana Petrova koji je oboleo od leukemije. Na stadionu su se čuli uzdasi i vriska Directionerki nakon što je fudbaler Aston Vile Gabriel Agbonlahor žestoko faulirao mladog pevača, koji se zatim previjao od bolova po travi!

http://youtu.be/14LuK5iCq08

Hrabri Louis ipak je sve podneo herojski pa je ustao brzo i bez žalbi, a čak se i rukovao sa Agbonlahorom. Ipak, bilo je jasno da sve nije u redu, jer je član 1Dja nastavio da šepa po terenu, pa je morao da zatraži izmenu. Nešto kasnije, kad je izašao sa terena, čak je i počeo da povraća. Siroti Louis ipak ne odustaje, pa će tako 18. septembra odigrao meč za svoje Donkaster Roverse – nadamo se da će na tribinama dobiti podršku od hiljada svojih Directionerki! Hrabri i humani momak to je zaslužio!

wenn20636145

OSTAVI KOMENTAR