297
Brutalno iskrena Taylor o momcima: “Ne teram ih pištoljem da budu sa...

Brutalno iskrena Taylor o momcima: “Ne teram ih pištoljem da budu sa mnom “

297
SHARE

null

Taylor kaže da uopšte ne razume momke koji se boje odgovornosti i zato je u potrazi samo za muškarcima koji su spremni na prave veze.

“Stvarno to ne razumem, jer ja ili želim da budem s tobom ili ne želim”, rekla je časopisu Sunday Times. “Ja nemam želju da jurim nešto što nije pravo ili ne vodi nigde, pa ako je poznato da se neko boji veza, onda mi je žao – plaši se veze s nekom drugom”, poručuje Tay momcima. “Ne pokušavam da vas uplašim, ne pretim vam pištoljem; nudim vam da budem s vama.”

null

Iako iza sebe ima nekoliko neprijatnih raskida, pevačica kaže kako dobro podnosi takva situacije. “Ne volim da se derem ili pravim haos. Takođe ne volim ni one priče ‘Oh, pa mi još uvek pričamo ali ne znam gde smo'”, završila je Tay svoje brutalno iskreno izlaganje. Tabloidi njene izjave tumače kao još jednu poruku Harryju Stylesu koji navodno nikad nije ni imao nameru da se posveti Taylor.

IZVOR: Life Content

31 KOMENTARA

  1. *Taylor kaže da uopšte ne razume momke koji je se boje i zato je u potrazi samo za muškarcima koji su spremni na pravog smora.

    “Stvarno to ne razumem, jer ja ili želim da imam decu sa tobom i ako imas 18 godina, ili samo da napisem devedeset pesama koje govore o mom jadnom i slomljenom srcu”, rekla je časopisu Sunday Times. “Ja nemam želju da radim nešto što se materijalno ne isplati, pa ako neko nije bogat i slavan, onda mi je žao – nista od toga ”, poručuje Tay momcima. “Ne mrzim takve osobe, necu da vas katapultiram; nudim vam da vas svi mrze zbog pesama koje napisem o vama i mom slomljenom srcu.”

  2. Omg.. Tay je u pravu , a vi retardi da volite Sel , ne biste pisali da je Tay ostavi na  miru, I one se bas , bas dugo druze , a selly i ona su rekle da su kao sestre

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.