Start Stars Hot News! Bruka u Brazilu: Justin Bieber odjurio sa bine nakon što je gađan...

Bruka u Brazilu: Justin Bieber odjurio sa bine nakon što je gađan flašom vode! (video)

SHARE

Justin Bieber

Čak i Belieberi razumeju da ne vole baš svi ljudi Justina Biebera i njegovu muziku, ali koliko je glupo skupo platiti kartu za njegov koncert, samo da biste pokušali da ga povredite?

http://youtu.be/Wrrkd1i1S8g

Jus je trenutno na svojoj južnoameričkoj turneji a za vikend je posetio Sao Paulo gde se nije baš najbolje proveo. Naime, njega je jedna devojka iz publike (koju teško možemo nazvati Belieberkom!) gađala flašom punom vode, nakon čega se on naljutio i otišao sa scene besan! Kako prenosi Sky News, fanovi su biil razočarani i čekali su pola sata da se pevač vrati.

Justin Bieber

Belieberi su čak pevali njegov hit “Baby” pokazujući mu time koliko ga vole. Međutim, na kraju su ostali razočarani kad su svetla upaljenja a na sceni su se pojavili radnici koji su počeli sa uklanjanjem opreme. Sve ovo ostavilo je jako ružan utisak, a nadamo se da se ovakve scene nikad neće desiti na nekom od koncerata u našim krajevima. Da li je po tebi Justin pogrešio? Da li je imao pravo da posle svega završi koncert na ovaj način ili je zbog ostalih Beliebera ipak trebalo da se vrati na scenu?

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

OSTAVI KOMENTAR