197
Bruka: Beyonce samo otvarala usta tokom izvođenja himne

Bruka: Beyonce samo otvarala usta tokom izvođenja himne

197
SHARE

 photo beyonce-obama-012113-6_zps0e21a667.jpg

Niko ne sumnja da Beyonce poseduje zaista fantastične vokalne mogućnosti ali kako se čini, ona nije uživalo otpevala američku himnu na inauguraciji predsednika Baracka Obame.

http://youtu.be/lvDoTHZ1Hsw

Za vreme svog nastupa Beyonce je u jednom trenutku izvukla opremu iz svog uha, što je praktično značilo da ne čuje ni sebe a ni prateći bend, pa bi joj bilo nemoguće da peva uživo. Kako prenosi jedan izvor iz benda koji ju je pratio, već je bilo isplanirano da B. samo otvara usta, jer je izvođenje snimljeno unapred. “Sva muzika se snima unapred kako bi se izbegli eventualni problemi. Mi kao bend smo svirali uživo ali nam je u poslednji čas rečeno da će Beyonce koristiti snimak. Takve instrukcije su nam date. Ne znamo stvarno zašto je to tako urađeno.” U celoj priči verovatno je najmanje kriva Beyonce koja je samo uradila ono što se od nje tražilo.

13 KOMENTARA

  1. ko da je prva koja je to uradila! izasto je ovo u hot news? pa kako kazu “lupajte minuse” ali ja msm da je bravo sve gori…

    • Kao što smo napisali u poslednjoj rečenici: “U celoj priči verovatno je najmanje kriva Beyonce koja je samo uradila ono što se od nje tražilo.” Ova vest je obišla svet danas, pa mislimo da zaslužujete da je čujete.

  2. Pa, ne znam da kažem.Ja samo znam da B posjeduje neverovatne vokalne mogućnosti, to govori i činjenica da je osvojila 16 Gremija.Međutim, teško mi je da poverujem da je uopšte pristala da peva na playbacku himnu, nekako mi je to bezveze.I jeste izvukla je opremu iz svog uha, to može da se vidi na ovom snimku.Nekako, izgleda mi da peva uživo sa puno emocija. :/

  3. Pa uredu, niko ne sumnja u njene vokalne sposobnosti. Iako je snimljeno, himna je odlicno zvucala. To je vazna prilika i htjeli su izbjeci probleme.

  4. ja sam gledala uzivo i uopste mi ne izgleda kao da je playback O.o predivno otpevano,al dobro mozda ima blagih glasova u pozadini matrice pa se zato cini nzm nisam strucnjak za ovo ://

  5. Ja samo znam da Bey fantasticno pjeva,eto…….. *_* ;)

  6. izvadila aparat is uha? i to znaci da je plejbek??? no comment. pricamo o Beyonce, zeni koja moze da peva i bez benda i da zvuci fenomenalno. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.