Start Stars Hot News! Bruce Willis dobija i četvrtu kćerku

Bruce Willis dobija i četvrtu kćerku

SHARE

Slavni holivudski glumac Bruce Willis saznao je pol svog četvrtog deteta koje očekuje sa suprugom Emmom Heming, pišu američki mediji. Nakon tri kćerke koje ima sa skoro razvedenom Demi Moore, 23-godišnju Rumer, 20-godišnju Scout i 17-godišnju Tallulah, glumac će dobiti i četvrtu devojčicu.

Bruce je u oktobru objavio da sa svojom drugom suprugom, inače britanskim modelom za donji veš Emmom Heming čeka bebu. Izvor američkih medija otkriva da je Bruce presrećan: “Jako je srećan zbog još jedne devojke u svom životu. Bruce je veoma pažljiv s Emmom”. 56-godišnji glumac je ranije izjavljivao da mu nije bitno hoće li imati još dece ili ne, jer samo želi da bude s Emmom: “Hteo bih da imam još hiljadu dece, ili niti jedno više. Potpuno mi je svejedno, Emma me čini srećnim”.

Willis je pre sadašnje supruge bio jako usamljen: “Nakon dugog razdoblja samoće u kojem sam čak pokušavao da uverim sebe da uživam u životu, s njom sam napokon srećan. Pre nje sam vrlo pesimistično gledao na mogućnost da upoznam ženu koja će me voleti zbog mene, bez skrivenog motiva”, otkrio je zaljubljeni Bruce.

OSTAVI KOMENTAR