Start Stars Hot News! Brooke Mueller je na odvikavanju, ne želi da završi kao Amy Winehouse

Brooke Mueller je na odvikavanju, ne želi da završi kao Amy Winehouse

SHARE

Bivšu suprugu Charlieja Sheena, Brooke Mueller jako je potresla smrt Amy Winehouse i zbog toga je čvrsto odlučila da će se izlečiti od svoje zavisnosti.

Brooke je prošle nedelje ponovo otišla u kliniku za odvikavanje nakon što joj je propao put u Meksiko gde je želela da se leči biljkom ibogainom. Sheenova bivša nije imala pasoš pa je nisu pustili preko granice, a sada se samo zna da se leči negde na području SAD-a.

“Tragična smrt Amy Winehouse jako ju je uzdrmala. Brooke nije poznavala Amy, ali shvata njenu zavisnost od droga. Brooke ne želi da umre i shvata da ako nastavi s uzimanjem droge, završiće kao ona. Brooke je zaista divna osoba s groznom bolešću”, izjavio je izvor za Radar Online. Bivša supruga Charlieja Sheena ima dvoje dece s njim i kaže kako ne želi da odrastu bez majke. “Ubija je krivica da zbog zavisnosti nema kontrolu nad svojim životom i da ne može biti sa sinovima. Rekli su joj u klinici da mora da ostane na odvikavanju najmanje tri meseca. Još uvek se opire tome, ali nadaju se da će prepoznati kako joj to zaista treba”, tvrdi izvor.

OSTAVI KOMENTAR