134
Broj 1! Novi album P!nk debituje na vrhu lista prodaje

Broj 1! Novi album P!nk debituje na vrhu lista prodaje

134
SHARE

Zvuči neverovatno, ali niti jedan album P!nk nikada nije bio na prvom mestu top lista, što će se konačno promeniti sledeće nedelje.

null

“Truth About Love” uspeo je da pobedi veliku konkurenciju u obliku Kanye Westa i The Killersa s tiražom od 280.000 primeraka. Koliki je to uspeh najbolje govori podatak da je njen prethodni album “Funhouse” startovao sa 100.000 primeraka manje i to na drugoj poziciji liste. Čestitke P!nk!

2 KOMENTARA

  1. vau prosto ne mogu da verujem da joj nijedan album pre nije debitovao na prvom mestu, posebno ”Funhouse” koji je bio odlican, sa mnogo hitova i dobrih pesama. ali dobro, sa novog sam cula sem ”Blow me(One Last Kiss)” koja me smara ”Here Comes the Weekend” sa Eminemom super je! A imamo mnogo povrataka na muzicku scenu u poslednje vreme…P!nk pa Green Day, onda RiRi, Ke$ha, Christina Aguilera, Enrique, Robbie Williams, Mariah Carey, Taylor, Alicia Keys, Leona Lewis, One Republic…njih nije bilo bas dugo…NADAM SE DA CE OVE JESENI I ZIME BITI HRPA HITOVA :D Jos nam fale Britney i Paramore, naravno <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.