Start Stars Hot News! Brittany Murphy bankrotirala, muž i majka se otimaju za ono što je...

Brittany Murphy bankrotirala, muž i majka se otimaju za ono što je ostalo

SHARE

12515pcn_Feet

Tragično preminula Brittany Murphy tek se ohladila, a tabloidi svoje vreme ne traće uludo – ovih dana donose vest da je pokojna glumica bankrotirala, a majka i Monjack, ucveljeni udovac ovih dana kreću u sudsku borbu nad sitnim imanjem koje je iza glumice, bez testamenta, ostalo.

Iako je Monjack novinarima danima plakao na ramenu prepričavajući im koliko voli suprugu, te kako su planirali proširiti porodicu, informacije koje dolaze iz prostorija holivudskih policajaca govore da je Monjack mutan kao ustajala reka, te da policija, koja još uvek istražuje Murphynu smrt, suprugu ništa ne veruje.

“Moj svet se srušio”, požalio se britanskim novinarima, te im otkrio da su Brittany i on planirali proširiti porodicu. Upravo oni su postavili jedno zaista logično pitanje. Zašto je Simon Monjack samo nekoliko sati nakon što mu je supruga proglašena mrtvom, počeo dogovarati velike intervjue? U normalnim okolnostima, ovakvi dogovori i istupi događaju se puno kasnije, pitaju se mnogi.

“Nisam savršen, nikad to nisam niti tvrdio. Ali o mojoj supruzi i meni napisano je previše izmišljotina”, opravdao se Simon. Uprkos tome što se Simon poslednjih dana pravda na sva zvona svi postavljaju pitanje o tome kako je uopše Brittany završila s njim.

OSTAVI KOMENTAR