186
Britneyina uloga u X Factoru USA biće “100% uspešna”

Britneyina uloga u X Factoru USA biće “100% uspešna”

186
SHARE

Od kada su se pojavile informacije da je Brit među sudijama u novoj sezoni muzičkog šoua ne prestaju nagađanja kako će se ona snaći u novoj ulozi.

null

Otkrivajući da svi koji su bliski Britney veruju da će zvezda uspeti u društvu Simona Cowella, L.A. Reida i Demi Lovato, PR guru Max Clifford rekao je za Heat magazin: “Simon i njegov tim i Britney i njen tim imali su dugu diskusiju i sve je urađeno tako da joj se pruži najbolja moguća šansa.”

null

“Simon je vrlo svestan toga ko je Britney i svi su uvereni da je ovo pravo vreme i mesto za nju. Oni koji su joj bliski veruju da će biti 100% uspešna.” Njena prijateljica Melissa Lifton kaže kako je Britney vrlo zahvalna zbog ovog angažmana: “Britney oseća da je ovo novo poglavlje za nju, i stvarno je počastvovana i nervozna što će prosuđivati ko ima a ko nema talenat. Ono što ona zaista vidi u X Factoru jeste šansa da se iskupi. Ona je uzbuđena što će pokazati svima da je zabavna, šarmantna, iskrena i nimalo luda.”

11 KOMENTARA

  1. na 2. slici je bas ruzna…. a stvarno vise preterujete sa x faktorom i britney, nije ona jedina sudija, tu je i demi a o njoj nista niste napisali!!!

  2. SRA SE DESILO S BRITNEY PRE JE BILA NOGOOO LEPA SAD…..IZGLEDA KAO DA IMA 40GODINE A TI MARIJA AKO TE OVO NE ZANIMA NEMOJ NI DA CITAS

  3. ljudi realno,ona nje nikakva lepotica :// samo je jako uspesna i mng dobro peva msm kraljica popa definitivno,ali lepota joj je :/// izvinite fanovi ali 2ga slika pogledajte glavu..nekako je izbacena nzm ni ja kako da objasnim..inace Britni sta se brines kad si profesionalac,sto se tice da li neko ima ili nema talenta :D <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.