436
Britney žrtva “neobjektivnog izveštavanja”

Britney žrtva “neobjektivnog izveštavanja”

436
SHARE

Britney Spears

Britney Spears je, kako javljaju australijski mediji, „ekstremno potrešena“ lažnim izveštajima o fanovima koji su nezadovoljni napustili njen koncert u Perthu.

Naime, glasine koje su doprle i do štampe, govore o par desetina razočaranih obožavaoca koji su za vreme koncerta napuštali salu, zamerivši Britney pevanje na plejbek, a njen nastup u dvorani Burswood Dome okarakterisali kao „dosadan“.

Međutim, organizator Britneyine četrnaestodnevne turneje koja nosi naziv „Australian Circus“, Paul Dainty, tvrdi da su u pitanju neistiniti izveštaji koji su pop zvezdu bacili u depresiju.

„Britney je upoznata sa celom situacijom i veoma je potrešena zbog toga. Ona je, ipak, samo ljudsko biće. Osećam se veoma neprijatno što je jedna umetnica svetskog kalibra postala žrtva neobjektivnog izveštavanja australijskihmedija,“ izjavio je on.

9 KOMENTARA

  1. Jadnaa, mukicaaa! :'((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Bas mi je krivo….. :'(

  2. Auuuuuu…nije da sam neki fan, ali ne mogu ni da zamislim kako bi nekom bilo da mu fanovi odu sa koncerta.

  3. Cujem da su fanovi u Australiji bili razocarani zbog plejbek nastupa. Pa, od pocetka turneje Britney peva na plejbek i to nije pokusavala da sakrije. To je jedna od cinjenica, tako da niko nije trebalo da bude iznenadjen. Jedino mi je zao sto Srbija nije imala priliku da vidi njen spektakl.

  4. ma britney je zakon……treba da ostanu tu samo da je gledaju..xD…i uzivaju u koreografijama, pesmama…svejedno sto peva na playback….kao da je to bitno..xD..britney je britey..zakon!xD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.