614
Britney želi da izvodi akrobacije na trapezu i trči s lavovima

Britney želi da izvodi akrobacije na trapezu i trči s lavovima

614
SHARE

Pevačica Britney Spears, koja trenutno ima hit pesmu “Hold It Against Me”, izjavila je kako želi da nauči da skače po trapezu.

Priznala je to jednom obožavaocu na Twitteru. On ju je upitao šta bi u životu još htela da uradi, a nije stigla. Britney mu je odgovorila: “Uvek sam htela da izvodim akrobacije na trapezu. LOL. Htela sam i da trčim s lavovima”.

Ipak, uprkos tim neobičnim željama Britney i dalje insistira na tome da je ona, kako je rekla, dosadna osoba u duši. “Ja sam zapravo samo dosadna domaćica koja voli da ostane kući sa svojom decom i tamo sam najsrećnija”, izjavila je majka dvoje dece i nekadašnja pop princeza.

6 KOMENTARA

  1. NEKADASNJA POP PRINCEZA? NEKADASNJA? ili ste zaludjenici za gagom ili niste dobro obavesteni… brit JESTE pop princeza…

    ovo vam oprastam jedino ako dodate ” izjavila je majka dvoje dece i nekadašnja pop princeza A SADASNJA POP KRALJICA…”

  2. kako me iznerviraju kad napisu *nekadasnja pop princeza* dodje mi da ih swe iz redakcije Bravo-a podavim, Love u Brit,can’t wait for an amazing comeback! Ima svima da začepiš gubicu i pokazes ko je Kraljica,samo napred,imas podrsku i ljubav najvernijih fanova! <3<3<3<3<3<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.